Zorg, maar dan anders!

Ouder worden is een normaal proces. Je komt in een andere levensfase wat gepaard kan gaan met beperkingen en veranderingen. Veranderingen waarin het evenwicht in het leven verstoord wordt door bijvoorbeeld wegvallen van je partner, mobiliteit, ziekte of een verhuizing. Daarnaast stimuleert De overheid senioren langer zelfstandig te blijven wonen. Hierbij benadrukken ze de zelfredzaamheid van ouderen. Ook dit brengt de nodige uitdagingen en spanningsvelden met zich mee. Denk aan het bijhouden van de administratie, “ontspullen” in huis, het organiseren van activiteiten en het regelen van zorg of een verhuizing. 

Hoe fijn is het als een vertrouwd persoon praktisch advies en ondersteuning biedt om orde en structuur te brengen. Weer grip krijgen op je spullen en administratie waarbij je zelf de regie blijft houden. Boost organizing biedt je letterlijk een helpende hand voor meer energie, rust en overzicht.

Ik help bij de volgende aandachtpunten

Wij zagen voor de verhuizing met name tegen het opruimen en wegdoen op. Meriam heeft ons enorm goed geholpen met een duidelijk plan om kamer voor kamer aan te pakken. Uiteindelijk heeft ze de hele verhuizing geregeld, adreswijzigingen, aansluitingen en alles wat nodig was. We zijn heel blij dat wij met haar in zee gegaan zijn.

– Familie Van de Reek, Eindhoven

Heb je vragen of wil je een afspraak maken?

Blijf er niet mee zitten! Mail of bel me en stel je vraag dan kun je mij vertellen waar je tegenaan loopt en wat je belangrijkste knelpunten zijn. Samen bekijken we wat jouw wensen en doelen zijn en hoe we deze het beste kunnen aanpakken.