De drijvende kracht achter Boost organizing

Ik ben Meriam Mol (1972), de bezielende kracht achter Boost organizing. Organiseren zit in mijn DNA. Samen met het “zorg-gen” een ideale combinatie om mensen hulp te bieden en te begeleiden.  

Na 25 jaar in commerciële- en administratieve functies te hebben gewerkt heb ik in 2019 het besluit genomen om mijn hart te volgen en als zelfstandige dienstverlenend en mensgericht te gaan werken.

In 2019 heb ik met veel plezier de opleiding tot Professional 0rganizer afgerond bij de NBPO. De Nederlandse Beroepsvereniging van Professional Organizers. Bij het begeleiden van mensen in mijn functie als professional organizer gebruik ik de kennis en ervaring die ik vergaard heb, zowel door opleiding,  door werk- en levenservaring en door hoe ik ben als mens. Ik blijf op de hoogte van ontwikkelingen in mijn vak door regelmatig intervisie bijeenkomsten met collega’s te volgen en door flink aan bijscholing te doen.

Organizen hoort bij mij. Het gaat haast vanzelf. Ik voel me prettig in een opgeruimde en overzichtelijke omgeving waar alles een vaste plek heeft.  Ik heb een luisterend oor, ben geduldig, heb creatieve ideeën en oog voor detail. Met mijn praktische en oplossingsgerichte werkwijze wil ik mensen helpen om meer structuur aan te brengen in de ruimste zin van het woord. Het creëren van orde en overzicht in tijd en ruimte. Je zult merken dat je daarmee rust in je hoofd krijgt en ruimte en tijd overhoudt voor de dingen die je echt belangrijk vindt.

Ik kijk er naar uit om samen met jou te gaan organizen!

Ik ben aangesloten bij de volgende verenigingen:
– NBPO (Nederlandse Beroepsvereniging van Professional Organizers) Link

Ik werk samen met : Ingrid Tielemans van Marein organizing 

Ik help particulieren bij het beantwoorden van vragen als:

  • Hoe krijg ik overzicht en controle?
  • Hoe krijg ik grip op mijn tijd en energie?
  • Hoe zorg ik ervoor dat ik aan de wezenlijke zaken toekom?
  • Hoe kan ik mijn spullen/informatie zo beheren dat ik alles snel kan vinden?

Ben je als particulier benieuwd wat een professional organizer voor jou kan betekenen? Bekijk dan deze korte video.

Ik biedt diensten aan op de volgende werkterreinen:

  • Thuis organizing
  • Financieel organizing
  • Werkplek organizing
  • Verhuis organizing
  • Senioren organizing

Heb je vragen of wil je een afspraak maken?

Blijf er niet mee zitten! Mail of bel me en stel je vraag dan kun je mij vertellen waar je tegenaan loopt en wat je belangrijkste knelpunten zijn. Samen bekijken we wat jouw wensen en doelen zijn en hoe we deze het beste kunnen aanpakken.