Hulp bij verhuizen

Herken je dit?

Fotograaf

Help, je huis gaat in de verkoop en er komt een fotograaf langs. Hoe krijg je je huis aan kant?​

Bezichtiging

Voor bezichtigingen moet het er steeds weer tiptop uitzien. Hoe doen mensen dat?​

Spullen

Je wilt je spullen echt goed uitzoeken voordat je gaat verhuizen, en een goede start maken in je nieuwe huis!​

Kleiner wonen

Je gaat kleiner wonen, maar hebt geen idee hoe je moet kiezen. Het liefst neem je alles mee.

Ervaar het gemak en de rust

Boost organizing ondersteund jou bij het hele verhuistraject of een deel ervan. Op basis van jouw hulpvraag wordt vooraf een plan op maat gemaakt. Hiermee gaan we aan de slag! Ik vind het belangrijk dat het opruimen en verhuizen een plezierige ervaring wordt. Jouw wensen staan hierin centraal. Jouw voordelen op een rijtje:

Ik help je graag

Verkoopklaar maken woning

Wanneer je jouw huis wilt verkopen, ga je anders naar je huis kijken. Wat zien potentiële kopers? Zijn de ruimtes representatief? Straalt het huis een gezellig en aantrekkelijke sfeer uit? Het kan echt een verschil maken als je opruimt, persoonlijke spullen tijdelijk weg zet of kleine reparaties uitvoert. Grote kans dat je verkoopwaarde stijgt als alles spik en span is.

Boost organizing kan je daarbij helpen en kijkt met een onafhankelijke blik naar je woning. Samen kijken we hoe jouw huis het best tot zijn recht komt. We zorgen dat alles er netjes uitziet en zoeken een oplossing voor de spullen die tijdelijk uit het zicht moeten. Zo hoef je niet steeds in de stress te schieten als je kijkers op bezoek krijgt. En let maar op: voor je het weet is jouw huis verkocht!


Heb je vragen of wil je een afspraak maken?

Blijf er niet mee zitten! Mail of bel me en stel je vraag dan kun je mij vertellen waar je tegenaan loopt en wat je belangrijkste knelpunten zijn. Samen bekijken we wat jouw wensen en doelen zijn en hoe we deze het beste kunnen aanpakken.